ricinový olej CategoriesBlog

Jak používat ricinový olej + účinky na vlasy

Možná nejste ve světě kosmetiky a péče o tělo nováčkem, pravděpodobně ale neznáte všechny složky, které se obvykle používají v přípravcích na tělo, vlasy a pleť. Není tedy na škodu si postupně rozšířit obzory o nové vědomosti, jejichž využití v praxi vás může velmi posunout. Právě dnes se společně zaměříme na to, jak a na co používat ricinový olej.

kolagen CategoriesBlog

Kolagen pro zdravé vlasy a pleť: Jak ho užívat?

Kolagen je látka, o jejímž doplňování neustále čteme nejrůznější články. Podprahově tedy víme, že je jeho příjem důležitý, ale jen málo lidí dovede udělat přesný výčet toho, proč je v těle tolik potřeba. A to vůbec nezmiňujeme, že některé ženy ani netuší, co kolagen vlastně je. Nikdy není pozdě naučit se něco nového, proto se dnes zaměříme na vše, co byste o něm a jeho užívání měly vědět.

zničené vlasy CategoriesBlog

Jak zachránit zničené a poškozené vlasy? 5 tipů

Zničené a suché vlasy, které vypadají jako bez života, má v dnešní době velké procento žen. Zatímco některé jejich stav moc neřeší, další se pokouší přijít na to, jak jim mohou vdechnout nový život. V případě, že vám zdraví a vzhled vaší kštice není lhostejný, v tomto článku se podíváme na vše, co by jí mohlo pomoci.

lámavé vlasyCategoriesBlog

Lámavé vlasy: 4 tipy jak je zachránit a vyživit

Máte pocit, že kdykoliv se podíváte do zrcadla, vidíte v něm rozčepýřené a zacuchané vlasy, které trčí jako sláma? I když vás nechceme strašit, s velkou pravděpodobností bojujete se suchými délkami a konečky, které mohou přispívat k jejich nadměrnému lámání. Jak se dá tohoto problému zbavit? Jak lámavé vlasy vyživit? A jaké tipy pro podporu krásy a růstu vlasů můžete během každodenní péče vyzkoušet?